Matservering mellan kl. 12 och 14

Vi anlitar ett cateringföretag som heter Ekholmen och finns i Vessigebro.


Huvudmenyn är följande

Sommarfyrlingen
Fredagen den 25 maj:
Färsbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och lingon.

Lördagen den 26 maj: Fläsksnitsel med potatis. Ärtor och rödvinsskysås.

Söndagen den 27 maj: Helgrillad kotlett med champinjonsås och kokt potatis.


Falkens Veteranfyrling
Lördagen den 18 aug:
Plommonspäckad köttfärslimpa med gräddsås och kokt                                                    potatis.

Söndagen den 19 aug: Ost- och paprikagratinerad kycklingfilé med strimlad                                                         potatis och purjolök.

Som alternativ finns även fiskrätt och vegetarisk rätt.

Priset är 100 kronor per portion, som innefattar ovanstående rätt, bröd, smör, sallad och måltidsdryck.

Den som vill vara säker på att få mat bör sända ett mail till ovekalle@telia.com
och tala om sina önskemål. Alternativen fisk och vegetariskt måste beställas i förväg.
Det går också bra att betala maten i förväg via bankgiro 669-2339.